Delen

Alle kansen op succes

"De promotiecampagne Belevend Beek is een prima initiatief. Beek onderscheidt zich daarmee door de gezamenlijke aanpak. Promotiecampagnes heb je overal. Het bijzondere in Beek is dat de campagne door alle geledingen wordt gedragen. Dat is heel positief en heeft dan ook alle kansen op succes.

Met onze kledingzaak zitten we nu 23 jaar in Beek. De veelzijdigheid, de ruimte en de compactheid zijn de sterke punten van het winkelcentrum. Hartje Beek wordt gekenmerkt door veel zelfstandige winkels. Kwalitatieve speciaalzaken. Familiebedrijven waar de eigenaar zelf in de zaak staat. Dit wordt enorm versterkt door het winkelaanbod in Makado. Dat zorgt voor een perfecte aanvulling en een aanbod, dat je vrijwel nergens anders in Limburg vindt.

Beek staat al bol van de evenementen. Maar we willen het aanbod verder verbreden en uitbreiden. Tegenover de historische evenementen als de Paasveemarkt en het Sint Luciafeest zorgen voor verdere vernieuwing. Voorbeelden? Een kookevenement op de Markt, of een groots opgezette modeshow.

Als evenementencomité willen we ondersteunen, in kaart brengen en als klankbord fungeren. En uiteraard zullen we ideeën aanreiken vanuit de gezamenlijkheid. In 2014 moet dat gestalte krijgen.

Beek is een plek om trots op te zijn. Alles is voorhanden. Zowel stedelijk elan als de mogelijkheid om lekker buiten te wonen in fantastische dorpen. En natuurlijk een bijzonder ondernemersklimaat, waarvoor de gemeente de ruimte biedt en de juiste ondersteuning geeft".

Geert-Jan Castelijn,
ondernemer en voorzitter
Beeker Evenementen Comité

Alle-kansen-op-succes-620.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief