Delen

Alles voor de funshopper

"Beek etaleert zich als een gemeente waar je moet zijn en waar het te doen is. Wij haken daar graag op in door van een bezoek aan de Makado een belevenis te maken. Met allerlei extra's en acties voor de consument. Beek heeft werkelijk alles in huis. Niet alleen voor de consument van elders, maar ook voor de bewoners. Of het nu om winkelen, recreëren, uitgaan wonen, evenementen en bedrijvigheid gaat. Beek is van alle markten thuis.

Makado trekt jaarlijks al ruim tweeënhalf miljoen bezoekers. En we groeien verder, tegen de trends van andere winkelcentra in. Het complete aanbod en vooral het gratis parkeren vormen de basis van het succes. Voor de parkeerkosten in omringende steden kun je in Beek met de familie een lekker belegd broodje eten. De klanten van Makado komen tot uit Echt en Maastricht toe. En we zien ook een toename van de Belgische consument.

Makado blijft ook in de toekomst een hoofdrolspeler in Beek. Samen met de ondernemers in het centrum van Beek. Zij bieden speciaalzaken van hoge prijs. Wij hebben een breed aanbod van winkels met een landelijke formule. Funshoppen in optima forma dus. De uitbreiding van Makado betekent de komende jaren een extra beleving voor de consument die een dagje Beek komt doen. Je kunt er zonder meer vanuit gaan, dat Beek daardoor nog meer in trek komt bij mensen die graag funshoppen."

Robert Gerbracht,
eigenaar Restaurant de Platschj en Brasserie Matthéo
bestuurslid winkeliersvereniging Makado

Alles-voor-de-funshopper-620.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief